zsDav Virtuális Valóság kuponkódja | MatrixVR
17342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17342,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Virtuális Valóság -50% kedvezménnyel!

Minecraft VR

Virtuális Valóság Akció!

Megérkezett Magyarországra a legújabb virtuális valóság eszköz a HTC VIVE amely segítségével olyan érzés mintha az ember benne lenne a játékba. A gyerekek kedvenc játéka a Minecraft vagy a Job Simulator végre kipróbálható a virtuális valóságban.

 

 

Óriási akciónk keretén belül pedig 50%-os kedvezménnyel a budapesti Corvin plázában.

 

Mi az a Virtuális Valóság?

A virtuális valóság röviden olyan technológiák összessége, melyek segítségével elhitethetjük agyunkkal, hogy egy másik helyszínen, egy másik világban vagyunk. A sisak segítségével ahogy mozgatjuk a fejünket úgy tudunk körbenézni a virtuális térben. A két kézi kontroller segítségével a virtuális térben mozgathatjuk kezeinket, különböző játékokban készíthetünk hamburgert, kardozhatunk, íjászkodhatunk vagy autót szerelhetünk.  Sőt a legújabb fejlesztések már azt is lehetővé teszik, hogy mozogjunk is egy kisebb területen, így élhetjük át az igazi Mátrix élményt.

Az elmúlt 1-2 évben több eszközt is piacra dobtak amelyek hasonló virtuális valóság élményt nyújt, azonban az általunk használt, 2016 nyarán megjelent HTC Vive forradalmi újításai nagyságrenddel jobb élményt nyújt minden eddigi eszköznél, beleértve az Oculus Rift jelenlegi verzióját.

 

Ez az ami a Samsung telefonhoz, Playstation-höz is van?

Hasonló, de sokkal jobb. a HTC Vive a ma kapható legjobb Virtuális Valóság eszköz. Ennek ára kb. 300 ezer forint, illetve hasonlóan drága, erős számítógép is szükséges hozzá. Magyarországon még nagyon kevés embernek volt lehetősége kipróbálni.

VR Tilt Brush

Most 30 perc játékra van lehetőséged csupán 2000 Ft-ért!

A 30 perc alatt több játék is kipróbálható!

Kuponkód: zsDav

Raw Data

Job Simulator

VR Boxing

HOLOPOINT

Minecraft VR

ARIZONA SUNSHINE

Te se szeretsz sorban állni? Foglald le időpontodat MOST!